Så er U12’erne i gang!

Så er vi i gang med U12 turneringen.

Det blev til en sejr mod Fredericia (54-18), et hæderligt nederlag til Vejen (27-35) og uafgjort mod Svendborg (44-44). Drengene var tændte fra starten gjorde en rigtig god indsats mod Vejen. Vejen var en svær modstander med et par eller 3 som nok var en smule ældre end 12 år… men pyt, vi spillede en rigtig god kamp hvor vores mindste på banen – Magnus som kun er 7 år – fik scoret et par point på trods af at han kun har spillet i et par uger. Vores “veteraner” Nicolai, Mathias, Benjamin og Gustas fik mest opmærksomhed af modstanderne og blev tit double-teamet når de var i besiddelse af bolden. Det gav dog plads til vores – højde mæssigt – mindste på banen (Sean og Magnus) som gjorde det rigtig godt med et par scoringer.  I sidste ende var Vejen dog alligevel for stærkt med deres ekstrordinært høje og rutinerede U12’er.

Kampen mod Fredericia var lidt mere til den anden side, da de næsten allesammen er nye. Fredericia’s hold havde en svag start men begyndte at komme igen i anden halvleg hvor de scorede en del under kurven. Det kunne dog ikke true vores sejr da vi med en del fastbreaks havde lagt en del point i kurven i første halvleg.

Svendborg kampen tegnede sig til at være en rigtig tæt affære, da de ligesom os havde tabt til Vejen men vundet over Fredericia og de havde også en del erfarne U12’er med som matchede vores egne i højde og hastighed. Svendborg lagde også hård ud og skød sig hurtig foran med 10 point i første periode. I anden periode begyndte vi så at tage fat. V havde nogle gode drives med afsluttende scoringer og scorede også fra distancen næsten efter behag.  I det hele taget udspillede vi Svendborg i anden og tredje periode med godt pasningspil til den frie mand på banen og igen nogle gode moves i zonen og en del rebounds som vi kæmpede os til. I forsvaret begyndte vi også at kæmpe om hver en bold hvor vi virklig gjorde en stor indsats med et par steals og bloks… tredje periode endte så med at vi pludseligt var foran med 6 point…  Svendborg satsede til sidst alle kræfter ind og mere til som dommeren desværre overså (dommerne gjorde ellers en rigtig fint figur igennem hele stævnet og havde godt styr på det). Det endte uafgjort 44-44 og jeg tror at alle spillere og trænere var ret glade og tilfredse med pointdelingen.

Alt i alt et vellykket og velafviklet stævne, hvor spillerne havde nogle rigtig sjove og udfordrende kampe.

Og til sidst et stort TAK! til Mathias og Benjamin for kagen efter kampen Laughing

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.