Billeder fra U14 stævne hos Skovbakken Bears 06-12-2014

Et super spillende U14 hold fra Corpia viste godt spil og god moral til stævnet. Vi var desværre ramt af mange afbud og var derfor kun 6 spillere. Vores første kamp var imod Odense som vi ellers havde tabt til i de foregående runder. Vores sidste møde med Odense endte med en spændende kamp som vi desværre tabte tæt med 2 point (49-47). 3. gang skulle vise sig at være vores kamp 🙂 Vi styrede slagets gang i det meste af kampen og var på intet tidspunkt bagud. Odense kom lidt tættere på i starten af 4. periode men et par hurtige scoringer fra vores side afgjorde kampen 🙂 kampen endte 33-26 til Corpia!

I kamp nr. 2 imod Skovbakken Bears var vi også godt med i de første 2 perioder, dog kunne vi godt mærke at vi var trætte. Med kun en udskifter var det svært at holde intensiteten oppe og Skovbakken træk fra og vandt til sidst med 35-22.