Corpia vinder igen – Corpia vs Aaif

Corpias herrer tog hul på 2. halvdel af deres sæson, ved i lørdags at vinde med 71-86 over Viby.
Idag skulle 2. div herrerne så spille mod Aabyhøj, som de tidligere på sæsonen havde tabt til. Corpia endte med at vinde over Aabyhøj, og dermed fik de deres 8. sejr i streg.

Corpia stillede op med 7 mand, hvoraf Jacob desværre var halvsyg. Dette gjorde at der var et stort behov for at de resterende 6 mand alle spillede godt og kunne holde sig ude af fejlproblemer.

  1. Periode startede godt og Corpia kom godt til kurven til mange nemme point. Perioden sluttede 26-19 i Corpias favør. Der var især blevet trukket mange fejl på Aabyhøjs startere, hvilket viste sig vigtigt senere i kampen.
  2. Periode. Her startede Aabyhøj med et 8-2 run, hvorefter Corpia igen fik gang i deres solide angrebsspil og viste stor villighed til at bevæge bolden. Perioden sluttede 22-20 og Corpia kunne gå til halveg med en føring på 48-39.
  3. Periode startede med rodet angrebsspil og sløset forsvar og Aabyhøj gik på et 16-6 run. Corpia tog derfor en Timeout og fik derefter styr på angrebet og sluttede perioden af med 12-2 run.
  4. Periode blev en rodet affære med dårlig forsvar fra begge hold. Begge hold blev påvirket af fejlproblemer. Corpia vandt perioden med 34-28.

Corpia ender med at vinde kampen med 100-85 og rykker dermed op på 3. pladsen i rækken!

Kampens spiller blev: Nikola Filipovic 40 points, 23 rebounds, 8 assist, 7 steals, 1 block

Se stats herunder:  

Download (PDF, 32KB)

Næste hjemmekamp er søndag den 8. februar kl 14.30 i Haderslev Idrætscenter

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.