Skovbakken 2 – Corpia 2.div.

Skovbakken 2 – Corpia

Corpia skulle efter 8 sejre i træk spille mod det ubestridte førerhold, Skovbakken 2, som havde vundet alle 12 kampe.
Corpia har haft en del spillere, som har valgt at stoppe på 2. divisionsholdet, hvorfor truppen i dag bestod af bare 6 spillere.

  1. Periode: Corpia startede godt og havde efter bare få minutter opnået en føring på 10-13. Dette vendte dog hurtigt, da Corpia i 1. periode fik dømt ikke mindre end 9 fejl imod sig. Dette medførte, at Corpia ikke kunne spille aggressivt forsvar, grundet de mange fejl, hvorfor Skovbakken kunne opbygge sig en massiv føring på 32-20 efter 1. periode.
  2. Periode var om end endnu værre end 1. periode, set med Corpias briller. Der blev begået endnu flere fejl, og det sløsede forsvarsspil smittede af på angrebet, hvor der blev lavet turnover efter turnover. Skovbakken vandt perioden med 29-19, og kunne gå til halvleg med en føring på 61-39.
  3. Periode var kampens bedste for Corpia. Her blev der lukket bedre af i forsvaret og der blev ikke lavet så mange turnovers. Corpia vandt perioden med 18-22, og gik ind til 4. periode med en score på 79-61.
  4. periode: Corpia begyndte at nærme sig Skovbakken, men de rutinerede kræfter fra de tidligere Bakken Bears spillere var for meget for det unge Corpia hold. Corpia fortsatte med at lave mange fejl og smed fortsat bolden væk. Corpia sluttede med 1 mand fejlet ud og de sidste 5 spillere havde alle 4 fejl. Corpia tabte perioden med 27-23.

 

Kampen sluttede 106-84 til Skovbakken 2, der fortsætter deres store sejrsrække.

Kampens spillere for Corpia var: Nikola Filipovic 33 point, 14 rebounds, 7 Assists, 10 Steals, 1 block (10 TO’s). & Sharp Siavwapa 20 point, 5 rebounds, 2 assists.

Billeder af kampen kan ses på Corpias Facebook side: 

Næste kamp for Corpia er på hjemmebane, Søndag d. 8. februar kl 14.30, imod Horsens IC 2.

Download (PDF, 31KB)

Skriv et svar