Kampreferat og billeder fra U12 stævne i Fredericia Januar 2014

Haderslev Corpia’s ungdom i form af U12’erne er begyndt at vise deres talent og tålmodighed. Ved stævnet i Fredericia vandt vi ikke kun en ud af 3 kampe men ALLE 3 kampe! Holdet var ramt af rigtig mange afbud og de var derfor kun afsted med 6 spillere. Simon havde hans første basket kamp for Corpia og resten af truppen bestod af Sean, Adam, Nicolai, Benjamin og Gustas. Det var utrolig spændende og sjovt at se hvordan drengene kunne holde “dampen” oppe og kæmpe for hinanden på trods af en høj tempo alle kampe igennem. Simon gjorde det rigtig godt i forsvaret og havde også et par scoringsforsøg hvor han kom tæt på. Sean og Nicolai trådte i karakter i alle kampe som gode point guards som kunne føre bolden frem og endda køre en “coast-to-coast” og score flere gange i den anden endeBig Smile  … og hvis det ikke lige lykkedes, så stod Adam, Gustas og Benjamin klar til at score på rebounds eller en god aflevering fra dem … Holdet var virkelig godt kørende over hele banen hvor de hjælp hinanden i forsvaret og i angrebet med nogle gode screeninger og gode afleveringer. I kampene mod Svendborg og Vejen, som vi ellers tabte til i efterårs turneringen, viste drengene virkelig god moral… vi vandt begge kampe på holdspil og godt forsvar Big Smile

Haderslev – Vejen 42-30

Haderslev – Svendborg 39-31

Haderslev – Fredericia 44-25

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.