Billeder fra U12 stævne i Horsens 9-11-2014

U12’erne var afsted til stævne i Horsens hvor vi spillede 3 gode kampe. Vi holdt godt med mod Svendborg i første halvleg og spillede lige op med dem, men i anden halvleg fald vores forsvar lidt fra hinanden efter at Svendborg scorede en del point fra distancen. Vi tabte desværre med cifrene 20-50. Kamp nr. 2 mod Horsens startede næsten lige så skidt som den første sluttede og vi var hurtigt bagud med mere end 20 point. Vores spiller viste dog her at de ikke giver op og vi vandt til sidst i en mega spændende og tæt kamp med cifrene 38-34! Horsens IC pigerne overmatchede os desværre i den sidste kamp og det var som om drengene på vores hold ikke turde dæk pigerne så tæt som de ellers kan og skal. Horsens scorede desværre med lethed og vandt med 42-12. Vi havde fint opbakning til stævnet med mange medrejsende forældre og søskende – Tak for det! Og tak til Ulla Fræfel for hjemmebagte kager og frugt! 🙂

%d bloggers like this: